Woods
Augusthus

Et sted, du kan vokse

Woods er for dig, der drømmer om at vokse. Om du driver en etableret virksomhed eller en mindre start-up, får du som lejer hos woods den bedste grobund for at vokse med din forretning og dine medarbejdere.

Vi tilbyder

Kontorlejemål

Større lejemål fra 237 m² - 10.000 m²

Coworking

All-inclusive kontorpladser for 1-8 medarbejdere

Skriv dig op her

Suiter

Eget kontor fra 40 m² i Coworking området

Skriv dig op her

Flexplads

Kom og gå som du vil

Skriv dig op her

Kontorlejemål

Nytænkende, dynamisk og topeffektivt flerbrugerhus

Urbant kontormiljø hvor innovative virksomheder kan udvikle sig. Hvor de etablerede og succesrige arbejder side om side med den spirende københavnske iværksætterscene.

- Større lejemål fra 237- 10.000 m²
- All-inclusive kontorpladser fra 1-8 medarbejdere
- Suiter fra 40 m²

Find den størrelse der passer din virksomhed bedst – vi hjælper dig gerne.

Woods Augusthus

Rå urban stil med plads til frihed og fleksibilitet

Woods er for dig, der drømmer om at vokse. Om du driver en etableret virksomhed eller en mindre start-up, får du som lejer hos woods den bedste grobund for at vokse med din forretning og dine medarbejdere. I woods er der taget hånd om det praktiske, så du kan dyrke din metier.

Det er noget, du mærker, så snart du træder ind ad døren - her kan du og dine medarbejdere føle jer hjemme, selvom I er på arbejde.

Faciliteter

01

Hubs

Fælles hub på hver etage med tekøkken, loungeområde, printstationer og toiletter. Gade med café-områder til uformelle møder samt touch down spots, hvor man kan trække ud og sidde hyggeligt og behageligt. Her skabes nye kontakter og dynamik mellem lejerne.

02

Mødecenter

Lækre rå mødelokaler i forskellige størrelser. Forplejning kan nemt rekvireres via woods’ app. Samtalesofaer, touch down arbejdspladser og loungeområder. Loungehubs på hver etage. Man finder snart sit yndlingsspot.

03

Eatery

Woods eatery vil forkæle husets lejere med sund og lækker mad, der tilberedes i åbent køkken. Bestil take away med hjem til familien, og bliv populær. Du kan også købe chokolade eller vin, hvis du står og mangler en lille opmærksomhed. Woods eatery drives i samarbejde med Meyers.

04

Café

Baristakaffe og loungestemning. Cafeén i stueetagen har også åbent for offentligheden – det er med til at skabe liv i huset. Her kan nydes en god kop kaffe, te eller sandwich i behagelige omgivelser.

05

High-speed IT

I dag stilles der høje krav til internettet. Derfor har vi hos woods sørget for det hele, når det kommer til det digitale. Vi kan levere high-speed internet med en state-of-the-art infrastruktur med kvalitetsudstyr fra Cisco Meraki (både kablet og tråsløst), så i ikke skal tænke på dette.

06

Zoku

Revolutionerer klassisk hoteldrift. Rates af Forbes til en af 25 ’coolest hotels’ i verden. Restaurant åben for alle. Plads til både at bo og arbejde. Hent nemt dine gæster om morgenen. Du behøver ikke engang forlade bygningen. Adgang til hotelreceptionen via væksthus på taget – hvor ellers? Læs mere her.

Beliggenhed

Metro til døren og byen i baghaven

Augusthus er beliggende på Amagerfælledvej 106 i August Schade kvarteret – tæt på City og med nem adgang til resten af verden. I er ikke alene. DR’s Koncertsal, IT Universitetet og DR Byen er nogle af nærmeste naboer. Metroen kører 24 timer i døgnet og med kun 3 min. mellemrum i myldretiden. Kør til Ørestad City eller til Kgs. Nytorv på 10 min.

Et bæredygtigt hus

Grøn profil tæller i jeres CSR-regnskab

Genbrugstegl, akustikløsninger i genanvendt papir og stort solcelleanlæg på taget. Woods certificeres DGNB guld. Hvis bæredygtighed betyder noget for jer, så er et lejemål hos woods det rette sted.

Priser og muligheder

Se en komplet liste over faciliteter, priser og indretningsmuligheder i uddybende prospekt.

Se priser og muligheder →

Udlejning & fremvisning

Woods augusthus udlejes i samarbejde med Lintrup & Norgart A/S. Du er altid velkommen til at kontakte os på 70236330, hvis du har spørgsmål eller ønsker en fremvisning af kontorlejemålene.

Stig Lintrup
Adm. direktør, partner


+45 4097 1717

Jesper Norgart
Partner


+45 3118 2437

Kontakt

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tak! Vi har modtaget din besked.
Ups! Noget gik galt. Prøv igen